CarrefourSA tarafından dün yapılan duyuru ile beraber Sağlık çalışanları CarrefourSA kart ile kasım ayı boyunca yapacakları alışverişlerde %5 indirim kazanacak. Pandemi dönemiyle beraber yoğun nöbet ve mesai arasında zaman sıkıntısı yaşayan sağlık çalışanlarınıda düşünen Carrefour, mağazalarda sağlık çalışanları için özel kasa hizmetini de kullanıma sundu.

Carrefour tarafından yapılan duyuruda en dikkat çeken kısım ise, THY başta olmak üzere bazı firmaların yaptığı indirim kampanyalarında sağlığın ekip işi olduğunu unutarak hekim ve hekim dışı gibi ayrım yapılarak tüm sağlıkçıların indirimlerden yararlanmasının önüne geçilmişti. Carrefour ise kampanyasında "Doktorlar, hemşireler, hasta bakıcılar, eczacılar ve veteriner hekimler" diyerek tüm sağlık çalışanlarına indirim sağladığını belirttiği görüldü. 

Carrefour Tarafından Yapılan Açıklama;

Doğrusu için mücadele eden sağlık çalışanlarımıza teşekkürler. Sağlık çalışanlarının CarrefourSA kart ile yapacağı alışverişler %5 indirimli. Ayrıca, zamanlarının değerli olduğunu biliyor, onlar için mağazalarımızda özel kasa açıyoruz.

*Hizmetimiz 30 Kasım tarihine kadar geçerlidir. Doktorlar, hemşireler, hasta bakıcılar, eczacılar ve veteriner hekimler hizmetimize dahildir.