2 Hemşireye görev yerlerini terkettikleri gerekçesiyle verilen akıl almaz cezanın yankıları sürüyor. Kanal D'de sabah kuşağında yayınlanan "Neler Oluyor" isimli magazin programına konuşan Başhekim Ayşegül Alkan'ın 2 hemşire tarafından kendisine komplo kurulduğunu söylediğini iddia etti.

Ünlülerle ilgili magazinel konuları değerlendirmesiyle bilinen Hakan Ural yaptığı açıklamada, "Başhekim bu iki hemşireyi bana yollayın diyor. Bu iki hemşire geliyor. Kızım ben size burayı terketmeyin demedim mi? Sizin burayı terketme lüksünüz yok. Yani şimdi bu yaptığınıza inanamıyorum. Bin defa salağım yazın diyor. Bu hemşire kardeşlerimizde ayrılıyorlar, ayrıldıktan sonra da bu görmüş olduğunu kağıdı yazıyorlar. Ben salağım, ben salağım , ben salağım. Sonra bunu sosyal medya hesaplarından paylaşıyorlar. ... Ayşegül hanım zaten bişey demiyor ki, çalışıyor, kadın hayatında, bundan önce devamlı hemşire tacizi mi yaptı. "

Başhekimden Hemşireye 'Ben Salağım Görev Yerimi Terkettim' Cezası! haberi için tıklayınız

İŞTE O VİDEO:

Ben Salağım Skandalında Yeni Gelişme: Başhekimden Bilgi İstendi! haberi için tıklayınız

Öte yandan olayın mağduru iki hemşirenin verilen ceza nedeniyle tutanak tuttukları, bağlı oldukları sendikalar aracılığıyla Başhekim Ayşegül Alkan'dan şikayetci oldukları öğrenildi. Başhekim Alkan'ın bir magazin programına konuşarak "Bana komplo kurdular" diyerek yaşanan skandalı sulandırmaya çalıştığı iddia edildi.