saglikpersoneliHABER.NET olarak  0 530 557 83 93 Whatsapp Haber İhbar Hattımıza gelen bilgilere göre; geçtiğimiz günlerde Antalya Kumluca’da aşırı yağışlardan dolayı bazı fiziki sıkıntılar yaşanmış. Bunun üzerine Sağlık Müdürlüğünden yetkililer hastaneye ziyarete gelmişler. Ziyaret sırasında Başhekim Ayşegül Alkan ile beraber bir servise gidiyorlar. O esnada nöbetçi hemşire arkadaşlar aşağıda bir hastanın düştüğü bilgisini aldıklarından dolayı aşağı kata iniyorlar.

'Ben Salağım' Cezası Veren Başhekim Magazin'e Konuştu: Komplo Kurdular haberi için tıklayınız

Başhekim Ayşegül Alkan hemşireyi yerlerinde göremeyince "rezil olduk" diyerek görevli hemşire arkadaşları arıyor ve hakaret etmeye başlıyor. ve en önemli iddia ise A4 kağıda 500 kere “Ben Salağım Görev Yerimi Terkettim” yazacaksın diyor.


*Ayşegül Alkan - Başhekim

Tabi hemşire arkadaşların çok zoruna girmesine rağmen "madem böyle söylediniz" diyip A4 kağıdına 500 kere “Ben Salağım Görev Yerimi Terkettim” ifadesini yazıyorlar ama bu seferde başhekimin talimatıyla evrak kayıttan geçiremiyorlar.

Olağanüstü günlerden geçerken canla başla çalışan sağlık personelinin cezası hakaret midir? Bir idari amir olarak hangi yasal prosedürleri işletmek yerine hakaret etmek devlet ciddiyetine yakışmakta mıdır? Yetkililerin bu konuyu derhal araştırmasını istiyoruz.


*Kumluca Devlet Hastanesi

Sağlık Personelinin yaptığı hiç bir hatanın ki hata gibi de görünmüyor karşılığı HAKARET olamaz.

saglikpersoneliHABER.NET olarak konununda sonuna kadar takipçisi olacağımızı tüm kesimlerin bilmesini istiyoruz.

İŞTE HAKARETİN BELGELERİ: