Van İl Sağlık Müdürlüğü'ne toplantı için davet edilen Van Esnaf Odası Başkanı İsa Berge ve Van TSO Adına Genel Sekreter Cengiz Aras gittiklerinde boş oda ile karşı karşıya kaldılar.

Buraya gelen başkanlar komisyon odasının boş olması ve yetkili birimlerin bulunmaması üzerine bir süre bekleyerek alandan ayrıldı.

Van Sağlık Yöneticilerinde devlet ciddiyetine yakışmayan bu gibi olaylar sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz gün de Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi sosyal medya hesabı sitemiz saglikpersonelihaber.net'in twitter hesabını ( @saglikperssonel) engelleyerek anlaşılması güç devlet ciddiyetinde işlem yapmıştı. Hastane hakkında çıkan yada çıkması muhtemel eleştirel haberleri görmeye dahi tahammülü olmayan Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi yöneticileri sitemizi sosyal medyadan engelleyerek keyfi uygulama nasıl olur bizlere göstermişlerdi.

SOSYAL MEDYADAN AÇIKLAMA

Konu ile ilgili açıklamaya Van Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın sosyal medya hesabından yer verildi.

Açıklamada, "VAN ESOB ve VANTSO olarak davet edildiğimiz komisyon toplantısının yapılacağı oda boştu.Destek Hizmetleri Bşk. ve yardımcısı yerinde yoktu. 20 dakika bekledik, muhatap bulamayınca kurumdan ayrıldık." denildi.