Muğla Devlet Hastanesi’nden emekli Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Ali Diker, yakalandığı mide kanseri rahatsızlığı sebebiyle yaşamını yitirdi. Diker için Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Giriş önünde cenaze töreni düzenlendi.

Törene, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Turhan Togan, Başhekim Yardımcısı Dr. Salih Akkuş, Ali Diker’in eşi İsmet Uysal Diker, kızı Av. Duygu Zeliha Diker, doktorlar ve hastane personeli katıldı.

Ali Diker’i pozitif enerjisi ile hatırlayacaklarını söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, “Göğüs Hastalıkları Uzmanı Ali Diker’in yakalandığı amansız hastalığa rağmen kaybetmediği gülüşü ve pozitif enerjisiyle hatırlayacağız. Muğla sağlık camiasının, Muğla halkının, hepimizin başı sağ olsun. Huzur içinde uyusun” dedi.

Diker’in Muğlalılara çok faydasının dokunduğunu dile getiren meslektaşı Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Sibel Keskin ise, “Ali Bey, güler yüzlü, pozitif bir insandı. Muğlalılara çok faydası dokundu. Birçok hastayı iyileştirdi. Onu hep gülüşü ve pozitif enerjisiyle hatırlayacağız. Mekanı cennet olsun. Sağlık camiamızın başı sağ olsun” dedi.

Ali Diker’in naaşı cenaze töreninin ardından memleketi Afyonkarahisar’a gönderildi.