29 Ekim tatili kaç gün? 30 Ekim’de okullar 4 gün tatil olacak mı?

Cumhuriyet Bayramı nedeniyle 30 ekim okullar tatil mi? 29 ekim günü okullar tatil olacak mı sorusu günün en çok aranan başlığı oldu. Büyük merak konusu olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tatili kaç gün sorusunun cevabını veriyoruz. Bilindiği üzere bu yıl 29 ekim kutlamaları perşembe gününe denk geliyor.

29 Ekim’de okullar 4 gün tatil mi olacak mı? Bu sene 29 ekim kutlamaları perşembe gününe denk geliyor. Yani okun tatil, okul yok. Peki ertesi gün yani cuma günü okullar tatil olacak mı? İşte cevabı.

29 ekim tatili kaç gün?

 29 ekim bu hafta perşembe gününe gelirken 30 Ekim 2020 Cuma okullar tatil mi? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 2020 senesinde Perşembe gününe denk gelmesi sonrasında 30 Ekim Cuma günü okulların tatil olup olmayacağı merak konusu haline geldi. Peki, 29 Ekim’de 4 gün tatil olacak mı?

Bilindiği gibi koronavirüs nedeniyle uzun süredir yüz yüze eğitim yapılmıyordu. Ancak Milli Eğitim Bakanlığı 12 Ekim tarihinde okulların açılmasına karar vermişti. Okullar açıldıktan sonraki ilk resmi tatil günü 29 ekime den geliyor. 29 Ekim’de 4 gün tatil olacak mı merak konusu.

Cumhuriyet’in 97. kuruluş yıldönümünü sembolize eden 29 Ekim bu sene Perşembe günü kutlanacak. Ertesi gün de tatil olacak mı? Hem öğrenciler hem anne ve babalar 30 Ekim 2020 Cuma gününün tatil ilan edilip edilmeyeceğini şimdiden sorguluyorlar.

30 Ekim okullar tatil mi?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resmi tatil olduğundan kamu kurum ve kuruluşlar ile okullar Perşembe günü tatil yapacaklar. 28 Ekim Çarşamba günü ise öğleden sonra yarım gün tatil olacak.

Milli Eğitim Bakanlığı’ndan “30 Ekim Cuma günü okulların tatil mi” sorusu hakkında henüz bir açıklama gelmedi. Okullar 4 gün tatil olacak mı bu soru yanıt bekliyor.