Acil Servisler Devre Dışı: Şehir Hastanesi’nde 9 Saat Elektrik Kesintisi Acil Servisler Devre Dışı: Şehir Hastanesi’nde 9 Saat Elektrik Kesintisi

Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Bölümü'nde görevli doktor N.Ç, tedaviden memnun olmadığı belirtilen hastası S.B tarafından tehdit edilince, tarafların anlaşması için çikolata devreye girdi.

Muayene sırasında memnuniyetsizlik belirten S.B, doktorun odasından çıkmamakta direnirken, doktor beyaz kod vererek diğer hastaları koruma altına aldı. Bu sırada S.B'nin doktora yönelik tehditleri de gerçekleşti. Doktor, durumu uzlaştırma bürosuna taşıdı.

Uzlaştırma bürosundaki görüşmelerde, doktor N.Ç'nin, çocuk hastalara dağıtmak üzere 100 çikolata alması durumunda uzlaşabileceğini belirtmesiyle taraflar anlaşmaya vardı. S.B, aldığı 100 çikolatayı doktora teslim ederek uzlaşmayı kabul etti.

Kayseri'de bu yıl içinde uzlaştırmacıya yönlendirilen dosyalardan biri olan bu olay, 8 bin 968 dosyanın bulunduğu Uzlaştırma Bürosu'nda yaşanan ilginç uzlaşmalardan biri olarak dikkat çekiyor. Şu ana kadar 3 bin 200 dosyada müşteki ve şüpheliler anlaşmaya vardı, 3 bin 131 dosyanın 2 bin 637'sinde süreç ise devam ediyor.