Denizlililerin yakından tanıdığı bir isim olan Ramazan Canural, daha önce Denizli Devlet Hastanesi'nin başhekimliğini üstlenmişti. AK Parti'den bir dönem Burdur'un Gölhisar ilçesinde Belediye Başkanlığı görevini üstlenen Canural, 31 Mart 2024 yerel seçimleri için MHP'den aday adaylığı başvurusunda bulunmuştu.

Gölhisar'da mevcut Belediye Başkanı olan AK Partili İbrahim Sertbaş'ın görev yaptığı ilçede 31 Mart yerel seçimlerine, Cumhur İttifakı'nın MHP adayı Ramazan Canural ile girilecek.

2024 Yılı Haziran Dönemi İller Arası Yer Değiştirme Kurası: Heyecan Dorukta 2024 Yılı Haziran Dönemi İller Arası Yer Değiştirme Kurası: Heyecan Dorukta

Adaylığı açıklandığında yapılan açıklamada, Ramazan Canural şu sözlere yer verdi: "Bugün Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezinden, Gölhisar Belediye Başkan Adayı olduğum açıklandı. Beni bu göreve lâyık gören Genel Başkanımız, Bilge Lider, Türkmen Beyi Dr. Devlet Bahçeli ve tüm MHP camiasına şükranlarımı arz ediyorum. Allah'ın izniyle, Gölhisarımız ve Türkiyemiz için durmaksızın çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Sizden biri, sizinle ve yeniden..."