Sinop Türkeli Devlet Hastanesi İdari ve Mali Hizmetler Müdürü gayri ciddi, koronavirüsle mücadele eden çalışma arkadaşlarıyla zerre empati kurmadan, buna ihtiyaç duymadığını adeta haykırırcasına yaptığı paylaşımlarla bir çok mesai arkadaşının tepkisini çekti.

SAĞLIK ÇALIŞANLARI BU HALDE MÜDÜR BEY!

Hastane çalışanları nöbette, canla başla tedirgin halde ve muhtemelen uykusuz mesai yapıyorken, hastanenin  idari mali isler muduru sosyal medya paylaşımlarıyla onları motive etmek, desteklemek şöyle dursun, adeta dalga geçer gibi gayri ciddi paylaşımlarda bulunuyor. Müdürlük makamını işgal eden bu şahıs, Lakayit, kayıtsız, umursamaz, aldırmaz, ilgisiz paylaşımlarıyla boş vakit öldürüyor olabilir ama unutmasın ki sahada binlerce sağlık çalışanı gecesini gündüzüne katarak Covıd-19 salgınıyla mücadele veriyor.

Cumhurbaşkanı bile gün aşırı teşekkür ederken, özverili sağlık çalışanlarına minnet duyarken, Hastanenin idari anlamda en tepe ismi olan bu şahsın paylaşımlarını kim izah edebilir? Bakanlık bu yöneticilerle mi virüsle mücadele ediyor! Vay halimize o zaman.