Hastanenin Başhekimi Doç. Dr. Özcan Pişkin ve Hastane Müdürü İhsan Öztunç, kurumdan tamamen ayrılma kararı aldılar. 

İki deneyimli yöneticinin Ocak 2024'ten itibaren hastanede görev almayacakları öğrenildi. Ancak, ayrıldıktan sonra hangi kurumda ve hangi pozisyonda çalışacakları hakkında henüz net bir bilgi bulunmuyor.

ZONGULDAK TIP FAKÜLTESİ HASTANESİ'NDE BAŞARIYI YAKALAYAN İKİ İSİM AYRILIYOR

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, çalışan memnuniyetini yükselterek ve hasta memnuniyetini artırarak önemli bir dönüşüm yaşamıştı. Ancak, bu başarının mimarları olarak kabul edilen Başhekim Doç. Dr. Özcan Pişkin ve Hastane Müdürü İhsan Öztunç'un ayrılık kararı hastane personeli arasında üzüntüye neden oldu.

Doç. Dr. Özcan Pişkin ve İhsan Öztunç, göreve geldikleri günden beri hastanede çalışanlarla uyumlu bir şekilde başarılarına imza attıkları biliniyor. 

Özellikle Rektör İsmail Hakkı Özölçer'in destekleri ve ekip çalışmalarıyla hasta sayısının artması, yeni uzmanların hastaneye katılması ve servislerin yeniden yapılandırılmasında önemli rol oynamışlardı.

Rektör İsmail Hakkı Özölçer, hastanenin başarısını gece gündüz takip ederek, çalışan ve hasta memnuniyetini en üst düzeye çıkarmak için büyük bir çaba sarf etiği öne sürülürken Özcan Pişkin ve İhsan Öztunç'un yerine kimlerin atanacağı ise merakla bekleniyor. 

Kaynak: Z HABER