Pazartesi günü itibariyle göreve başlaması beklenen Dr. Mehmet Özdoğan, Hatay Sağlık Müdürlüğünde görevli 5. Başkan olacak. 2017 yılından bu tarafa Hatay Devlet Hastanesinde Başhekim Yardımcısı olarak görev yapan Özdoğan, bu görevinden önce yine Hatay’da Sağlık Müdürlüğü Kamu Sağlığı ve Hizmetleri Şube Müdürü olarak görev yapmıştı. 

HALK SAĞLIĞINA BAĞLI BİRİMLER

Halk Sağlığı Başkanlığında Aile Hekimliği Birimi, Bulaşıcı Hastalıklar, Aşı Programları ve Tüberküloz Birimi, Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar Ve Kronik Durumlar, Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Ve Kanser Birimi, Çalışan Sağlığı Birimi, Çevre Sağlığı Birimi, Çocuk Ergen Kadın Ve Üreme Sağlığı Birimi, İzleme, Değerlendirme Ve İstatistik Birimi, Ruh Sağlığı, Tütün Ve Diğer Bağımlılık Yapıcı Maddelerle Mücadele Birimi, Toplum Ve Göç Sağlığı Birimi ve Halk Sağlığı Laboratuvarı birimlerinden sorumlu olacak olan Dr. Mehmet Özdoğan, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu. Diyarbakır Lice Halis Toprak Vakfı Devlet Hastanesinde göreve başlayan Özdoğan, sırasıyla Diyarbakır Lice 1 Nolu ASM’ de, Trabzon Araklı Toplum Sağlığı Merkezinde çalıştıktan sonra Hatay Sağlık Müdürlüğünde Kamu Sağlığı ve Hizmetleri Şube Müdürü olarak görev yaptı.

Evli ve 2 çocuk babası olan Dr. Mehmet Özdoğan’a SaglikPersoneliHaber.Net ailesi olarak yeni görevinde başarılar dileriz.