Kaza, Beyşehir-Antalya kara yolunun 7. kilometresi Karadiken Mahallesi yakınlarında gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, Bitlis'ten Antalya'ya iller arası hasta nakli yapan ambulans, yağışın sebep olduğu yol kayganlığı nedeniyle kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Bu sırada aynı güzergahta seyir halinde olan bir kamyondaki kişiler, ambulans içindekileri kurtarmak amacıyla yardım etmek için durmaya çalıştı. Ancak, kamyonun sürücüsü fren yapınca kayarak yaklaşık 100 metre ileride şarampole devrildi.

Kazada, ambulansın sürücüsü ile içinde bulunan sağlık görevlileri ile kamyonun yolcuları toplamda 6 kişi yaralandı. Olay yerine sağlık, jandarma, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Beyşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Hastanede KBB Doktoru Krizi: Üç Devlet Hastanesinde Doktor Yok Hastanede KBB Doktoru Krizi: Üç Devlet Hastanesinde Doktor Yok

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. Trafik kazasının detayları ve nedenleri olayın incelenmesiyle ortaya çıkacak.