Bakan Memişoğlu'nun Stratejik Planı: Sorunlar Listesi Açıklandı! Bakan Memişoğlu'nun Stratejik Planı: Sorunlar Listesi Açıklandı!

Akabe Mahallesi'nde yaklaşık 30 bin kişinin yaşadığı bölgede hizmet veren 3 katlı aile sağlığı merkezi, hırsızlar tarafından soyulurken, olayın ardından şahısların pencereden içeri girip çatıdan kaçtıkları belirtildi. Ayrıca, hırsızların iz bırakmamak adına sağlık ocağını yakmaya çalıştıkları ifade edildi.

Hırsızlık olayının ardından merkezde görevli tıbbi sekreter Cumali Karataş, artan hırsızlık vakalarının önüne geçilebilmesi için güvenlik önlemlerinin artırılmasını talep etti. Şu ana kadar çalınan malzemelerin bir kısmının bulunup teslim edildiğini belirten aile sağlığı merkezi doktoru Mesut Erbil, emniyet mensuplarına teşekkür ederek, "Yoğun bir şekilde çalışıyorlar. Birkaç şüpheliyi yakalamışlar. Birkaç malzememiz de bulundu, bize teslim ettiler. Çok sayıda malzememiz de henüz bulunamadı. Buradan il sağlık müdürlüğümüze de teşekkür ediyoruz, gereken ilgiyi gösterdiler" açıklamasında bulundu.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.