Sedat Bozkurt 1 Nisan’dan sonra memur ve memur emeklisine ilişkin kötü senaryoları paylaştı.

2008 Yılında Çıkarılan Düzenleme Olmasa Emekli 26 Bin TL Maaş Alacaktı 2008 Yılında Çıkarılan Düzenleme Olmasa Emekli 26 Bin TL Maaş Alacaktı

ELİNDE HESAP MAKİNESİYLE GEZİYOR

Mehmet Şimşek’in elinde adeta hesap makinası ile gezdiğini aktaran Gazeteci Sedat Bozkurt, Maliye Bakanının tam bir Teknokrat olduğunu, siyasi hiçbir kaygısının bulunmadığını, ekonomiyi ise belli bir kıvama getirerek buradan CV’sine bir başarı öyküsü eklemek istediğini duyurdu.

POLİTİK KAYGISI YOK, CUMHURBAŞKANIDA KENDİSİNE MAHKUM

Mehmet Şimşek’in kendisine politik bir gelecek ya da politik bir kariyer planı yapma derdinde olmadığını aktaran Bozkurt, Bakanın bu durumunun elini rahatlattığını, bir de Cumhurbaşkanının Şimşek’e ve politikalarına bir biçimde mahkum olduğunu, başka bir seçeneğinin olmadığını aktardı.

MEMURA YARIM PUAN DAHİ ZAM YAPMAYACAK

Ünlü gazeteci Sedat Bozkurt, Maliye Bakanı‘nın programının ana temelinin belli olduğunu, memur ve emeklilere enflasyonun üzerinde yarım puan dahi olsa yüksek zam yapmayacağını paylaştı.

EMEKLİNİN BAYRAM İKRAMİYESİ DE TEHLİKEDE

Önümüzdeki dönemde bayram ikramiyesi dahi veda edilebileceğini aktaran Sedat bozkurt bayram ikramiyesinin konuşulduğu toplantıda maliye bakanının bayram ikramiyesi nedir? Böyle bir şey dünyanın neresinde görülmüş tepkisini ortaya koyduğunu aktardı.