Tutuklanan hastanenin mali işler uzmanı ve icra kurulu üyesi Ç.Ö.’nün doktor sevgilisi Halil İbrahim A. (43) ve hemşire Saliha Tuncel'in çalıştığı hastanenin sahibi ve Başhekimi olan T.C. ile ilişkisi olduğu belirlendi.

Çıkan bilgilere göre, Ç.Ö.’nün Başhekim T.C. ile Hemşire Saliha Tuncel'in birlikte eve girdiklerine dair görüntülerle hemşireyi tehdit ettiği iddia edildi. Hemşire Saliha Tuncel'in annesi Hacer Tuncel ise "Kızıma kumpas kurdular. Hastanedeki tüm suçluların ceza almasını istiyorum" şeklinde konuştu.

Ereğlikapı Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda bulunan bir rezidans dairede yaşanan trajik olay hakkında yeni gelişmeler ortaya çıktı. Hemşire Saliha Tuncel, doktor sevgilisi Halil İbrahim A. ile birlikte yaşadığı dairenin 7. katında bulunan balkondan 24 Mayıs tarihinde saat 01.00 sıralarında düşerek hayatını kaybetti.

Hemşire Tuncel'in cenazesi memleketi Niğde'de defnedildi. Olayın ardından gözaltına alınan Halil İbrahim A., ifade vermesinin ardından serbest bırakıldı. Soruşturma halen devam etmekte olup, çiftin çalıştığı hastanenin mali işler uzmanı ve icra kurulu üyesi olan Ç.Ö.’de gözaltına alındı. Halil İbrahim A. bu kez adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, Hastane Müdürü Ç.Ö. ise 'tehdit ve şantaj' suçlamasıyla tutuklandı.

'MESAJ SONRASI TARTIŞTILAR' İDDİASI

Saliha Tuncel'in ölümüne ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. Tuncel ile Halil İbrahim A.'nın 3 yıldır sevgili oldukları, olay günü ikilinin çalıştıkları hastaneden çıkıp, eve geldikleri, dışarıda yemek yedikten sonra da tekrar döndükleri belirtildi. Halil İbrahim A.'nın cep telefona gelen mesaj sonrası ikilinin tartıştıkları, doktorun 'ayrılalım' dedikten sonra odasına girdiği, o sırada Saliha Tuncel'in kendisini balkondan attığı öne sürüldü. Sesi duyup, balkondan bakan Halil İbrahim A.'nın, sevgilisinin düştüğü görünce ev sahibine haber verdiği, ardından polis ve sağlık ekiplerine durumun bildirildiği öğrenildi.

Tutuklanan Çiğdem Özkan'ın ise doktor ve hemşirenin çalıştığı hastanenin sahibi ve başhekimi olan T.C. ile sevgili oldukları belirtildi. Özkan'ın, T.C. ile Saliha Tuncel'in birlikte eve girdiklerine dair görüntülerle hemşireyi tehdit ettiği öne sürüldü. Soruşturma kapsamında ayrıca Halil İbrahim A., Çiğdem Özkan ve Saliha Tuncel'in cep telefonlarının inceleme altına alındığı kaydedildi.

'KIZIMA KUMPAS KURDULAR'

Saliha Tuncel'in annesi Hacer Tuncel de "Eşim ve ben kızımın cinayete kurban gittiğini düşünüyoruz. Eşim dün yeniden rahatsızlandı. İyileştikten sonra yeniden savcılığa gidip, doktor hakkında yine suç duyurusunda bulunacak. Kızım hakkında uygunsuz fotoğraf veya görüntü olduğu iddia ediliyor. Bu tamamen iftiradır. Eve girerken görüntü olabilir, ona bir şey diyemem. Ama asla uygunsuz görüntü ve fotoğrafı yok. Kızıma kumpas kurdular. Hastanedeki tüm suçluların ceza almasını istiyorum" dedi.

Editör: Güler Sağlam