Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde (SAÜEAH) Başhekim yardımcısı olan Doktor Ensar Durmuş, dün gece saatlerinde beyin kanaması geçirdi. Durmuş’un yoğun bakımda olduğu öğrenildi.

Tedavi altına alınan Doktor Ensar Durmuş’un durumu hakkında ise henüz bilgi verilmedi.

ENSAR DURMUŞ KİMDİR?

1983 yılında İstanbul Heybeliada’da doğdu. Tıp eğitimini 2009 yılında Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden tamamladı. 2010-2011 yıllarında Ardahan Hanak, Çıldır, Damal ilçelerinde sağlık ocağı doktorluğu, aile hekimi, sağlık grup başkanlığı gibi görevlerde bulundu.

2011-2012 yılları arasında Zonguldak Ereğli, Ankara Yenimahalle de özel sağlık kuruluşlarında acil hekimliği yaptı. İstanbul Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi’nde aile hekimi olarak çalıştıktan sonra 2012-2014 yılları arasında Bağcılar eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Acil Tıp Uzmanlık Eğitimi’ne başladı. 

Acil Tıp Uzman Hekimi olarak Mayıs 2017’de Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde çalışmaya başladım. Aralık 2017’den beri SAÜEAH Acil Servi’sinden sorumlu Başhekim Yardımcılığı görevini yürütmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.