29 Aralık'ta Çayırova İlçesi'nde meydana gelen olayda, Özge Berber'in hemen hastaneye kaldırılmasına rağmen tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. 40 yaşındaki sağlık çalışanının organları, ölümünün ardından yapılan bağışla yeni bir yaşama umut olacak şekilde kullanıldı.

Özge Berber'in beyin kanaması geçirmesi üzerine Gebze ilçesindeki bir özel hastanede başlayan mücadele, maalesef sonuçsuz kaldı. Berber, daha sonra Beylikdüzü ilçesindeki özel bir hastaneye sevk edildi, ancak tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti.

Aksaray'da Aile Hekimleri Bir Araya Geldi Aksaray'da Aile Hekimleri Bir Araya Geldi

AİLESİ ORGANLARINI BAĞIŞLADI

Müdahalelere rağmen Berber'in gece saatlerinde beyin ölümünün gerçekleşmesi üzerine ailesi, kızlarının organları bağışlama kararı aldı. Abla Sevgi Berber, yaptığı açıklamada, "Şu anda acımız çok taze. Öğrendiğimize göre 6 kişiye organları nakledilecek. Kardeşimizin organlarının, başka insanların yaşama tutunmasını sağlayacağı için acımız bir nebze olsun azaldı" ifadelerini kullandı. Özel bir sağlık kuruluşunda teknisyen olarak çalıştığı belirtilen Özge Berber'in cenazesinin, yarın Gebze ilçesinde defnedileceği öğrenildi.