İl Sağlık Müdürü Dursun Tüzün’ün Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne yaptığı ziyaretin ardından Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi ile Ordu Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine de sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdiği öğrenildi.

Hastanede tedavi gören hastalara geçmiş olsun dileklerini ileten Sağlık Müdürü Tüzün, nöbetçi sağlık personelleri ile de kısa süreli sohbet etti.

Saglik Muduru Tuzun Hastane Ziyareti 1

Ordu Sağlık İl Müdürü Op. Dr. Dursun Tüzün, gece yarısı gerçekleştirdiği sürpriz ziyaretle Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi ile Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında nöbet tutan birimleri dolaşan Tüzün, hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti ve sağlık durumları hakkında bilgi aldı. Nöbetçi sağlık personelleriyle de bir araya gelen Tüzün, istek ve önerilerini dinledi.

Saglik Muduru Tuzun Hastane Ziyareti 3Daha sonra Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde çalışan doktor ve personellerle sahur yapan Tüzün, sağlık çalışanlarının özverili çalışmalarını takdir ettiğini ve her zaman yanlarında olduğunu söyledi.

Sağlık Müdürü Yaralanan Öğrencilere Müdahale Etti Sağlık Müdürü Yaralanan Öğrencilere Müdahale Etti

Saglik Muduru Tuzun Hastane Ziyareti 2