Müdür Ekici, beraberindeki heyetle birlikte Bitlis il merkezi ve ilçelerinde hastaları ziyaret ederek, doktorların sorun ve sıkıntılarını dinledi ve bilgi alışverişinde bulundu. Tatvan Devlet Hastanesi'nde gerçekleşen ziyarette, Ekici yeni atanan doktorlarla bir araya gelerek kendilerine gül ve mektup takdim etti.

Koç Holding’den Stratejik Yatırım: 7 Hastaneyi Daha Bünyesine Kattı Koç Holding’den Stratejik Yatırım: 7 Hastaneyi Daha Bünyesine Kattı

Bitlis Sağlık Müdürlüğü ekipleri, il genelindeki hastaneleri ziyaret ederek doktorlarla birebir iletişim kurdu. Müdür Ekici, doktorların deneyimlerini dinleyerek, yerel sağlık sorunlarına yönelik çözüm önerilerini değerlendirdi.

Tatvan Devlet Hastanesi ziyaretinde Ekici ve beraberindeki heyet, yeni atanan doktorlarla tanışarak kendilerine başarılar diledi. Ekici, doktorlara hitaben yaptığı konuşmada, sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmak adına birlikte çalışmaktan mutluluk duyacaklarını belirtti. Ayrıca, doktorlara Bitlis'e hoş geldiniz diyerek, kendilerine gül ve mektup hediye etti.

Mustafa Ekici, kente atanan doktorlara gül ve mektup ile birlikte ‘hoş geldiniz’ ziyaretinde bulundu. Ziyaret kapsamında konuşan Ekici, "İlimize son 4 ayda yeni atanan 175 uzman hekim ve pratisyen hekim arkadaşımızla bir araya geldik. Polikliniklerde kendilerini ziyarette bulunup, gül ve kendileri için özel hazırladığımız hoş geldin mektubuyla, herhangi bir ihtiyaçlarının olup olmadığını, onlar için yapacak bir şeyle ilgili yapabileceklerimizin olup olmadığını sorduk. Bu kadim toprakların kadirşinas insanları ve biz çalışma arkadaşları onların gelişiyle bir hayli mutlu olduk. Eminim ki ‘insanı yaşat ki devlet yaşasın’ düsturuyla sadece hekim olarak değil, Cumhuriyetimizin 100. yılında bilgileriyle, birikimleriyle, tecrübeleriyle, duruşlarıyla ilimizin hem sağlığına hem sosyal yapısına, hem değerlerine katkı sunacaklarına ve yıllardır var olan kadim değerlerine bir değer katacaklarından eminiz. Kıymetli hekim arkadaşlarıma Bitlis sağlık ailesinin bir parçası olarak aramıza hoş geldiniz, sefa ve sağlık getirdiniz diyorum" dedi.