Olaya ilişkin iddialara göre, ismi açıklanmayan 34 yaşındaki sağlık çalışanı, Adana'da bir özel hastanede görev yapıyordu. Depremlerin etkisiyle evsiz kalan sağlık çalışanı, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Seyhan ilçesine bağlı Reşatbey Mahallesi'nde bulunan galeri arkasındaki bir karavanda yaşıyordu.

Diğer karavanda yaşayan vatandaşlar, sağlık çalışanının karavandan gelen kötü kokuları fark ederek durumu polise bildirdi. Bölgeye sevk edilen polis ekipleri, karavanın içerisine girdiklerinde üzücü bir manzara ile karşılaştı. Yapılan incelemeler sonucunda, sağlık çalışanının vücuduna bilinmeyen bir madde enjekte ederek yaşamına son verdiği tespit edildi.

Devlet Hastanesi'nde Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Toplantısı Devlet Hastanesi'nde Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Toplantısı

Olay yerindeki incelemelerin ardından sağlık çalışanının cesedi, Adana Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Yapılacak otopsi sonrasında, sağlık çalışanının vücuduna enjekte ettiği bilinmeyen madde ve intihar nedeni hakkında daha fazla bilgi elde edilecek. Bu trajik olay, Adana'da gündemi sarsarken, detaylar otopsi sonuçlarıyla aydınlanacak.