Devlet Personel Başkanlığı (DPB) bugün tarihli yayımladığı ilan ile Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörlüğü bünyesinde istihdam etmek üzere sağlık personeli memur alımı yapacağını duyurdu. Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi lise ve önlisans mezunu sağlık personeli memur alımı yapacak. Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi sağlık personeli alımı ilan detaylarını sizler için inceledik.

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi (GOP) 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek 10 sağlık personeli alımı yapacak. Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi (GOP) 4B’li 9 lise mezunu hemşire ve 1 adet önlisans mezunu Tıbbi Görüntüleme Teknikleri alımı yapacağını ilan etti.

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi hemşire alımında 2018 KPSS P94 puan türü, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri memur alımında ise 2018 KPSS P93 puanı dikkate alınacak.

Müracaat edecekler ilanın Resmi Gazetede yayımlandığı günü izleyen 15 gün içerisinde (mesai bitimine kadar) Üniversitemiz web sayfasından temin edilecek başvuru formu ve istenilen belgelerle birlikte (Aslı görülmek üzere Başkanlığımızca onaylanmış veya turkiye.gov.tr adresinden oluşturulmuş belgeler) Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Posta ile yapılan müracaatlar dikkate alınmayacaktır.

SAĞLIK PERSONELİ ALIMI BAŞVURU İÇİN GENEL ŞARTLAR

a) Türk Vatandaşı olmak,

b) Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

c) Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak

d) Erkek adayların muvazzaf askerlik çağına gelmemiş, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış, muaf, erteletmiş veya yedek sınıfına geçirilmiş olmak.

e) 657 sayılı Kanunun 53 üncü madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak.