Çanakkale'nin Yenice ilçesinde görevli olan Devlet Hastanesi sağlık memuru Aytaç Tahtalı,panayır yeri mevkii ormanlık alanda hayatını kaybetti. Tahtalı'nın cesedi, ormanlık alanda hareketsiz şekilde bulunan bir vatandaş tarafından fark edilerek hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verildi. Sağlık ekipleri olay yerine ulaştığında, Aytaç Tahtalı'nın hayatını kaybettiğini belirledi.

Olay yerinde yapılan inceleme ve savcılık incelemesinin ardından, ölüm nedenini belirlemek amacıyla Aytaç Tahtalı'nın cenazesi Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Cenaze, Yenice'deki Kışlalar Mahallesi'ndeki evine getirildi ve burada helallik alındı.

Öğle namazının ardından Merkez Çarşı Camii'nde düzenlenen cenaze namazına, Yenice Kaymakamı Musa Göktaş, İlçe Emniyet Amiri Emrah Üresin, Yenice Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Hüseyin Semiz, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Sabri Erkut ve vatandaşlar katıldı.

Yenice Devlet Hastanesi'nde sağlık memuru olarak görev yapan Aytaç Tahtalı'nın, evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi. Tahtalı'nın ani ölümü, ilçe sakinleri arasında büyük bir üzüntüye neden oldu.