Vali Canalp ve Milletvekillerinin destekleri ile Sason Kaymakamlığı, İl Sağlık Müdürlüğü ve Başhekimlerin çabalarıyla birlikte Sason Devlet Hastanesi'nde önemli başarılara imza attı. Bu kapsamda, ilçede Genel Cerrahi doktoru, Kadın Doğum doktoru, acil tıp uzmanları gibi eksikliklerin giderilmesi, diğer birimlerde Doktor sayısının arttırılması, tıbbi cihazların geliştirilmesi ve çeşitlendirilmesi, diyaliz cihazlarının artırılması, Ameliyathane ve Yenidoğan yoğun bakım ünitesinin açılması, Diş Hekimi sayısının arttırılması ve son olarak Gebe Oteli'nin açılması gibi bir dizi yenilik hayata geçirildi.

Koç Holding’den Stratejik Yatırım: 7 Hastaneyi Daha Bünyesine Kattı Koç Holding’den Stratejik Yatırım: 7 Hastaneyi Daha Bünyesine Kattı

Bu çalışmaların sonucunda Sason Devlet Hastanesi, toplamda 10 birim ve 25 Doktor ile yüksek kalitede sağlık hizmeti sunan bir kurum haline geldi. Sason Kaymakamı Murat Mete, Dr. Ömer Karagözoğlu'nu başarılı yönetimi ve katkılarından dolayı tebrik ederek ödüllendirdi.