Belediye seçimlerinin nasıl emeklinin seçimi olduğu konusunu tartışmaya açan Karaalioğlu, ekonomik krizin derinleşmesinin ardından toplumda temel değerlerin hızla kaybolduğunu dikkat çekerek, demokrasi, hukuk, temel haklar gibi kavramların sarsılmayaya başlandığını ileri sürdü.

"VER PARAYI AL OYU" DÜZENİ!

Seçme hakkının bile aleni bir pazarlığın konusu olduğunu öne süren Mustafa Karaalioğlu, Türkiye’deki siyasetin finansal kaynaklarla ayakta durabildiğine dikkat çekti. “Ver parayı al oyu” düzeninin değişmediğini belirten yazar, 2023 Mayıs seçimlerine giden döneme dikkat çekerek, bu düzenin örnekleriyle dolu olduğununun altını çizerek, ekonomik krizin kötüleştirilmesi için olmayan kaynakların seferber edildiğini belirtti.

Araç Muayene Ücretlerine Son 7 Yılda Yüzde 819 Zam Yapıldı Araç Muayene Ücretlerine Son 7 Yılda Yüzde 819 Zam Yapıldı

EKONOMİK KRİZ, ŞEHİRLERİN GELECEĞİNİ ŞEKİLLENDİRİYOR

Türkiye’deki yerel seçimlerin geleceğini belirsiz kılan ekonomik krizin şehirlerin geleceği üzerine de etkili olduğunu ifade eden Karaalioğlu, seçmene yönelik vaatlerin, mevcut ekonomik durumu değiştiremeceğini savundu.

3 BİN TL BAYRAM İKRAMİYESİ

Cumhurbaşkanının önce 3000 TL bayram ikramiyesi sonra da 2024’ü emekli yılı ilan etmesinin de karın doyurmadığını ifade eden Mustafa Karaalioğlu, Erdoğan’ın bu sorunu gördüğünü, tabandan gelen sesi duyduğunu, o sesin söze dökülmüş halini de çok iyi okuduğunu belirterek, vatandaşın sandıkta problem çıkacağını hissettiğini savundu.

MALİYE BAKANI İKNA OLACAK MI?

Gelecek hafta promosyon müjdesi ile seçmeni ikna etmeye çalışacak olan Erdoğan’ın Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’i ikna edip, gelecek birkaç seneyi erkenden bozdurup dağıtmaktan başka çaresi kalmayacağını ifade eden Karaalioğlu “herkes emekli ama geri kalanlar çalışıp öder nasıl olsa” dedi.