Kanser hastası Kemal A.'nın tedavisi sırasında yaşanan olayda, Hüseyin A.'nın eşi hastanenin acil servisindeki ilgisizlik iddiasını cep telefonuyla kaydetmeye çalıştı. Sağlık çalışanları, görüntü alınmasını istemeyerek kadını dışarı çıkardı. İddiaya göre, eşinin çıkarılmasına sinirlenen Hüseyin A., tartıştığı hemşire Emrah T.'ye yumruk attı. Olayın güvenlik kameraları tarafından kaydedilmesiyle birlikte, polis ve güvenlik görevlileri müdahalede bulunarak Hüseyin A.'yı sakinleştirdi.

Gözaltına alınan hasta yakını, daha sonra serbest bırakıldı. Çerkezköy Devlet Hastanesi yetkilileri ise olayın ardından güvenlik önlemlerini gözden geçirme kararı aldıklarını açıkladı.

İstanbul’da Doktoru Şok Eden Diş Yapıştırma Yöntemi: Japon Yapıştırıcısı ile Diş Tedavisi İstanbul’da Doktoru Şok Eden Diş Yapıştırma Yöntemi: Japon Yapıştırıcısı ile Diş Tedavisi

KAYMAKAMLIKTAN İNCELEME

Emrah T.'nin şikayeti sonrası Hüseyin A., gözaltına alındı. Savcılık ifadesinde; babası ile ilgilenilmediğini, görüntü alan eşinin dışarı çıkarıldığını, bunun üzerine dayanamayıp, yumruk attığını belirten Hüseyin A., işlemleri sonrası serbest bırakıldı. Çerkezköy Kaymakamlığı ise olaydan 6 gün sonra görüntülerin sosyal medyaya yayılmasının ardından inceleme başlattı.