Olay, göletten geçen vatandaşlar tarafından far edildi. Mangal yapmak için kullanılan ocağın yanında alevlere teslim olan Büyükkaya'nın yanında bulunanlar hemen durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi ancak maalesef İrfan Büyükkaya'nın hayatını kaybettiği belirlendi.

İlk görgü tanıkları, adamı ayakta yanarken gördüklerini ifade ederken, ekipler geldiğinde ise sağ kolunun üzerine yan yatar vaziyette olduğunu belirttiler. Olay yerine 09 AJR 450 plakalı motosikletle gelen Büyükkaya'nın motosikletin kontağı üzerinde bulunurken, kontağın yanına takılı poşetin içinde bir şarap şişesi bulundu. İrfan Büyükkaya'nın motosikletten inip 20 metre kadar yürüdükten sonra mesire alanındaki mangal yakılan ocağın kenarında kendisini ateşe verdiği tahmin ediliyor. Olay yerinde ayrıca içeriği belirlenemeyen bir sıvı bulunan bir kola şişesi ve 3 adet çakmak da bulundu.

Olayın ardından bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Büyükkaya'nın cansız bedeni olay yerinden kaldırıldı. Şimdi ise kola şişesi üzerinde yapılan incelemelerle olay daha geniş şekilde inceleniyor.

BİR HAFTA ÖNCE EŞİNDEN BOŞANMIŞTI

Hastanede Onkoloji Servisinde Saldırı: Asistan Doktorlar Kendilerini Odaya Kapattı! Hastanede Onkoloji Servisinde Saldırı: Asistan Doktorlar Kendilerini Odaya Kapattı!

Olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alınırken savcı da incelemelerde bulundu. Olayı görüp ihbar edenlerin de tanım olarak ifadesi alındı. Kendini yakıp hayatına son veren adamın Nisan ayından bu yana Karacasu ilçe Hastanesi'nde sağlık memuru olarak çalıştığı öğrenildi. Daha önce Aydın'da görev yaptığı öğrenilen adamın eşinden bir hafta önce anlaşmalı bir şekilde boşandığı ve 6 yaşında bir kız ve 14 yaşında bir erkek çocuk babası olduğu bilgisine ulaşıldı. Alkol sorunu olan adamın hastanede bir süre alkol tedavisi gördüğü kaydedildi. Adamın cenazesi belediye morgundaki incelemenin ardından otopsi işlemleri için İzmir'e gönderilecek.