Bolu Eski Sağlık Müdürünün iletişim ofisinden yapılan paylaşımda, Muhammed Emin Demirkol’un İl Sağlık Müdürü olduğu dönemde lojmanda oturduğu, bir dönemde anne ve babasıyla beraber Yeniçağa ilçesinde ikamet ettiği paylaşıldı.

AK Parti Bolu Belediye Başkan adayı Muhammed Emin Demirkol, çocuklarının aile ortamında büyümesi için son 2 yıldır Yeniçağa minibüsleriyle işe gidip geldiğini ve bu durumun Bolu terminalindeki herkes tarafından bilindiğini ifade etti. Ayrıca, mal varlığına ilişkin bilgi veren Demirkol, sağlık müdürlüğünde görev yaptığı dönemde alnının akıyla görevini yerine getirdiğini ve şu anda sahip olduğu mal varlığını şöyle açıkladı:

Polise 1 Mayıs İçin Para Ödülü Verilecek Polise 1 Mayıs İçin Para Ödülü Verilecek

"Mal varlığım şu şekildedir; 2015 model bir otomobilim bulunmaktadır. Ayrıca, Karaköy'de bir arsa ortaklığına sahibiz. Hekim arkadaşlarımızın da bulunduğu bir arsa ortaklığı mevcut. Bu ortaklıkta benim hissem yirmibeşte birdir ve toplamda 20 dönümlük bir alanı kapsar. Bu alanın büyük bir kısmı yani yaklaşık 700-800 metrekarelik bir kısmı benimdir. Çarşı Berk tarafında Bolu'da 8 bin 400 metrekarelik bir tarlaya sahibiz. Bu tarlada da beşte bir hissem bulunmaktadır. Ayrıca, İstanbul Arnavutköy'de 325 metrekarelik bir arsam daha bulunmaktadır ve tamamı bana aittir. Toplamda üç arsam mevcuttur, ikisi hisselidir. Bunun dışında, seçim döneminde helal yollarla elde ettiğim nakit kısmını harcamış bulunmaktayım. Şu anda mal varlığım bu şekildedir."