Sağlık Bakanlığı tarafından bir süredir görüşmeleri yürütülen banka maaş promosyonuyla ilgili son haftaya girildi.

Türkiye genelinde tüm sağlık personelini kapsaması beklenen banka maaş promosyonu anlaşmasında Ziraat Bankası ile yapılan görüşmelerde sona gelindi.

saglikpersonelihaber.net olarak kulislerde edindiğimiz son dakika bilgisine göre; Ziraat Bankasıyla yapılacak anlaşma yarın açıklanabilir.

Geçtiğimiz hafta Sağlık Bakan Yardımcısının Ziraat Bankası Genel Müdürü ile maaş promosyonu ile ilgili bir süredir görüşme halinde olduğunu “Sağlık Bakan Yardımcısı Promosyonla İlgili Ziraat Bankası Genel Müdürüyle Görüştü!” Başlıklı haberimizden duyurmuştuk.


YENİ HABER! Promosyon da Görüşmeler Sil Baştan! İhale Tarihi Belli Oldu!


ANLAŞMA YARIN DUYURULABİLİR!

Yaklaşık 1 aydır Sağlık Bakanlığı tarafından Türkiye geneli tek elden promosyon sözleşmesi için görüşmeler devam ederken, Ziraat Bankasıyla anlaşmanın yarın duyurulacağı öğrenildi.

33 BİN TL'YE ANLAŞILDI İDDİASI

Sağlık Bakan Yardımcısının koordinatörlüğünde ve bizzat Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca'nın bilgisinde yönetilen promosyon sürecinde Ziraat Bankası ile 33.000 TL’ye anlaşma yapılacağı ileri sürüldü.

Promosyon başta olmak üzere sağlık personelini yakından ilgilendiren tüm haberlerden anında haberdar olmak için 0 530 557 83 93 nolu numaramızı rehberinize kayıt ettikten sonra bize Whatsapp üzerinden "EVET" mesajı göndererek sisteme kayıt olabilirsiniz. 

Not: Whatsapp Grubu DEĞİL, yazılımımız tarafından önemli gelişmeleri Whatsapp'ınıza SİZE ÖZEL mesaj gönderiyoruz. Detaylı Bilgi için TIKLAYINIZ.

12 Ekim tarihli haberimizde, Sağlık Bakanlığının promosyonla ilgili çalışmalarında Bakan Dr. Fahrettin Koca’nın da bizzat ilgilenmesi ile beraber 2 Kamu Bankası’nın yetkilileri ile promosyon konusunda görüşmelerin sürdüğünü ziyaretçilerimize duyurmuştuk. Haberin detayları için “Sağlık Bakanı Koca Promosyon Sorununa El Attı!” başlıklı haberimize TIKLAYABİLİRSİNİZ.

Editör: Haber Merkezi