Sağlık Bakanı Koca, adeta yılan hikayesine dönen promosyonla ilgili çalışmalara bizzat katıldığı ileri sürüldü.

2 KAMU BANKASIYLA GÖRÜŞÜLÜYOR

Sağlık Bakanlığı kulislerinden edindiğimiz bilgiye göre; Sağlık Bakanlığı, Bakan Dr. Fahrettin Koca’nın da bizzat ilgilenmesi ile beraber 2 Kamu Bankası’nın yetkilileri ile promosyon konusunda görüşmeleri sürdürüyor.

Sağlık Bakanlığı geçtiğimiz hafta Sağlık Müdürlüklerine elektronik ileti göndererek promosyonla ilgili yeni anlaşma yapılmamasını istemişti.

TEKLİF TUTARINA GÖRE BAKANLIK İZİN VERİYOR!

Bakanlığın bu adımının ardından, Sağlık Müdürlüklerinin halihazırda iptal ettiği veya yenileme yapılan illerde bankaların teklifine göre olumlu ya da olumsuz izin verdiği öğrenildi

Bakanlığın kendi anlaşacağı ya da bir başka ifadeyle planladığı promosyon tutarından aşağı bir rakama teklif alan sağlık müdürlüklerine beklenilmesi talimatını verdiği belirtildi.

Promosyonla ilgili gelişmelerin birkaç hafta daha süreceği öğrenilirken anlaşma istenildiği şekilde neticelenirse yaklaşık 800.000’e yakın Sağlık Bakanlığı Personelinin aynı bankadan maaş alması öngörülüyor.

EKİM SONUNA KADAR BİTİRLMESİ HEDEFLENİYOR

Sağlık Bakanlığının promosyonla ilgili çalışmaları Ekim ayı sonuna kadar tamamlamayı planladığı da gelen bilgiler arasında.