Kulislerden edinilen bilgiye göre; bugün öğleden sonra 24 Ekim (dün) davet usulü yapılan ihale sonucunda Birinci Basamak Aile Sağlığı Merkezleri, İl, İlçe Sağlık Müdürlükleri, 112 ve 4/D statüsündeki sürekli işçi olarak çalışanların promosyon anlaşması sonucu duyurulacaktı. Ancak bu saate kadar henüz nihai bir kararın verilemediği söyleniyor.

Türkiye geneli tüm sağlık personelinin kapsayacak banka maaş promosyon ihale sürecinde dün yapılan ihaleden henüz nihai karar çıkmazken, Hastanelerde çalışan personele ait promosyon ihale tarihi ise netleşmiş durumda

Sağlık Bakanlığının hastanelerine bağlı ünitelerde görev yapan sağlık personelini kapsayan promosyon ihalesini 27 Ekim 2022 Perşembe günü yapacağı öğrenildi.

Promosyon başta olmak üzere sağlık personelini yakından ilgilendiren tüm haberlerden anında haberdar olmak için 0 530 557 83 93 nolu numaramızı rehberinize kayıt ettikten sonra bize Whatsapp üzerinden "EVET" mesajı göndererek sisteme kayıt olabilirsiniz. 

Not: Whatsapp Grubu DEĞİL, yazılımımız tarafından önemli gelişmeleri Whatsapp'ınıza SİZE ÖZEL mesaj gönderiyoruz. Detaylı Bilgi için TIKLAYINIZ.

İhalenin davet usulü olacağı ve 3 yıllık süreyi kapsayacağı öğrenilirken dün yapılan ihale sonucunun henüz netleşmediğini tekrar belirtmek istiyoruz.

Sağlık personelinin yakından ilgilendiği promosyon ihale süreci SONUÇLANDIRILMADIĞI için şu ana kadar henüz netleşmiş bir rakam dolayısıyla yapılmış bir anlaşma bulunmamaktadır. 

PERSONEL SAĞLIĞI YAKINDAN TAKİP ETMEK İÇİN-TIKLA-TAKİP  ET-KAÇIRMA