İZMİR PROMOSYON AÇIKLAMASI

Banka Promosyonu Bursa’da 6 Bin 200 Lira! haberimiz için tıklayınız.

İzmir ilinde çalışan sağlık personeli maaş promosyonunda 5 yıllığına 6852 TL ile Yapı Kredi bankası maaş promosyonunu aldı. Tek seferde ödeneceği belirtilen promosyon ihalesi İzmir ilinde görevli sağlık çalışanlarına hayırlı olsun. 

SAĞLIK-SEN: ANKARA SAĞLIK MÜDÜRÜ BANKA PROMOSYONU İHALESİNİ İPTAL ETSİN Haberimiz İçin tıklayınız.

KIRKLARELİ MAAŞ PROMOSYONU

Kırklareli maaş promosyonu ise 6665 TL ile Ziraat Bankasında kaldı. Kırklarelinde yetkili sendika olan Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı Yüksel Kahyaoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; İlimiz Hastanelerinde çalışan arkadaşlarımızın Maaş Ödemeleri Banka Promosyon İhalesi 14 Kasım 2019 tarinde yapılmıştır. İlimizde 15 YILDIR tek yetkili olan sendikamız Türk Sağlık-Sen tüm çalışan arkadaşlarımızı temsilen ihaleye katılmıştır. Sağlık çalışanlarını ayırt etmeden ötekileştirmeden eşit miktarda, tek seferde 15-20 Ocak tarihleri arasında ödenmek üzere 6665 Tl ile en yüksek miktarı veren ziraat bankası ile anlaşma yapılmıştır. Hepimiz için hayırlı olması dileğiyle çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim dedi.

KONYA MAAŞ PROMOSYONU 

Konya İl Sağlık Müdürlüğü sosyal medya hesabından yaptığı açıklama; 

Banka Promosyon İhalesi Sonuçlandı

Konya İl Sağlık Müdürlüğü ve bağlı sağlık tesislerinde görevli 16.391 personeli kapsayan banka maaş promosyon ihalesi sonuçlandı. 60 aylık süreyi kapsayan ve açık arttırma usulü ile yapılan ihaleye 6 banka katıldı. İhale süreci sonunda en yüksek teklifi veren Ziraat Bankası, 2020 yılı Ocak ayından itibaren Konya İl Sağlık Müdürlüğü ve bağlı sağlık tesislerinde görevli personelin 60 ay süreyle maaşlarının Ziraat Bankasına yatmasını öngören sözleşmeyi imzaladı. Bu süre zarfında personelimiz hesaplarından yapacakları ba