Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde çalışan bir doktorun, hakaret ve ölüm tehdidiyle karşı karşıya kaldığı iddia ediliyor.

Şanlıurfa Tabip Odası tarafından yapılan açıklamada, bir doktorun hakarete maruz kaldığı ve ölüm tehdidi aldığı duyuruldu. Özellikle Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'nde görev yapan doktorun tehdit altında olduğu belirtilirken, yetkililere tedbir alınması çağrısı yapıldı.

Doktora Hakaret ve Ölüm Tehdidi

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde acil serviste görev yapan bir doktorun bugün yaşadığı hakaret ve ölüm tehdidi olayı, meslektaşlarını ve kamuoyunu tedirgin etti. Şanlıurfa Tabip Odası tarafından yapılan açıklamada, doktorun güvenlik kaygısı içinde olduğu belirtildi.

Devlet Hastanesi'nde Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Toplantısı Devlet Hastanesi'nde Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Toplantısı

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Bugün Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde acil serviste çalışan meslektaşımızın hakarete uğradığı ve ölüm tehdidi aldığı haberini aldık. Bu durum, meslektaşımızın güvenlik endişesi yaşamasına sebep olmuştur. Meslektaşımızın yanında olduğumuzu ve hukuken destek vereceğimizi belirtmek isteriz. Hekimler sahipsiz değildir. Şiddet olaylarının cezasız kalması, benzer vakaların yaşanmasına zemin hazırlamaktadır. Yetkilileri, yeni bir şiddet olayının önüne geçmek için derhal tedbir almaya çağırıyoruz!"