Vezirköprü Devlet Hastanesi'nde yeni bir başhekim dönemi başladı.

Acil tıp uzmanı Dr. Mevlüt Güven, Vezirköprü Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine atandı. Daha önce de hastanede görev yapmış olan Dr. Güven, Başhekim Osman Karakuş'un Yalova İl Sağlık Müdürlüğü'ne atanmasının ardından Başhekimlik görevini üstlendi.

Dr. Mevlüt Güven'in Kariyeri

Dr. Mevlüt Güven, Vezirköprü Devlet Hastanesi'nde çeşitli görevlerde bulunarak deneyim kazanmış bir isim. Acil tıp uzmanı olarak görev yaptığı süre boyunca hastanenin acil servisinde önemli katkılarda bulunmuş olan Güven, şimdi başhekim olarak hastanenin genel yönetiminden sorumlu olacak.

Dr. Mevlüt Güven Kişisel Bilgiler

Dr. Mevlüt Güven, evli ve iki çocuk babasıdır. Ailesiyle birlikte Vezirköprü'de yaşayan Güven, yeni görevine başlarken hem meslektaşlarının hem de bölge halkının desteğini alarak çalışmalara başladı.

İstanbul'un Yeni İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Abdullah Emre Güner Oldu İstanbul'un Yeni İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Abdullah Emre Güner Oldu

Hastane Çalışanlarından Destek

Hastane personeli, Dr. Mevlüt Güven'in başhekim olarak atanmasından memnuniyet duyduklarını belirterek, onun liderliğinde hastanenin hizmet kalitesinin daha da artacağını ifade etti. Güven’in, hastane yönetimindeki deneyimi ve acil tıp alanındaki uzmanlığı, Vezirköprü Devlet Hastanesi'ni daha ileriye taşıma konusunda itici güç olacağı yorumları yapılıyor.

Vezirköprü Devlet Hastanesi Başhekimliğinde Yeni Dönem

Dr. Mevlüt Güven'in Başhekim olarak atanmasıyla birlikte, Vezirköprü Devlet Hastanesi'nde yeni bir dönem başladı. Güven, hastanenin hizmet kalitesini artırmak ve hasta memnuniyetini en üst düzeye çıkarmak için çalışacağını belirtti. Göreve başladığı ilk günlerde yaptığı açıklamalarda, ekip çalışmasının önemine vurgu yapan Güven, hastane çalışanları ile birlikte başarılı projelere imza atmayı hedeflediğini söyledi.

Yeni başhekim Dr. Mevlüt Güven’e görevinde başarılar diliyor ve Vezirköprü Devlet Hastanesi'nde sağlık hizmetlerinin daha da iyileşeceğine inanıyoruz.