Bu yenilikçi sistem, başta kanunlar, mevzuatlar, görüşler ve güncel konular olmak üzere, sağlık alanındaki belgelere hızlı ve etkili bir şekilde erişimi sağlayarak sektöre yenilik getirecek.

Bağımsız Büro Sen Genel Başkanı Erkut Demirci'den Liyakat Vurgusu Bağımsız Büro Sen Genel Başkanı Erkut Demirci'den Liyakat Vurgusu

Mekobs, 12 bin dosyayı tek bir platformda birleştirerek sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının imkan ve refahını en üst düzeye çıkarmayı hedefliyor. Sağlık camiasında faaliyet gösteren çalışanlara, akademisyenlere ve ilgili kurumlara büyük bir kaynak sunan bu sistem, bilgiye erişimi kolaylaştırarak sektörde standartları yükseltmeyi amaçlıyor.

Sistemin temel odak noktası, sağlık alanındaki yönetmelikler, kanunlar ve benzeri belgeleri içeren 12 bin dosyanın altı farklı kategoride toplanmasıdır. Bu kategoriler arasında Sağlık Bakanlığı, Adli Tıp Kurumu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, üniversiteler, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) ve İlaç Kurumu yer alıyor.

Bu kategorizasyon sayesinde, Sağlık-Sen üyeleri ve diğer sağlık ve sosyal hizmet çalışanları, ilgili kurumlar daha hızlı ve kolay bir şekilde ihtiyaçları olan bilgilere erişebilirler. Örneğin, güncel yönetmeliklere veya ilgili kurumların yayınladığı raporlara ulaşmak artık çok daha hızlı ve ücretsiz bir şekilde mümkün olacak.

56-2

57-1