Karaman’da görev yapan sağlık çalışanları tarafından, sağlık müdürlüğünün taşın altına elini koyması nedeniyle takdir toplayan uygulaması sonrası yeni gelişmeler yaşandı.

Banka promosyonu sözleşmesinin güncellenmesiyle ilgili Bankanın çözüm üretmemesi nedeniyle sağlık müdürlüğü 13 Ekim 2022’de yeni banka promosyon ihalesi yapma kararı alarak takdir toplamıştı.

Edinilen bilgilere göre; 13 Ekim 2022 tarihinde promosyonla ilgili yapılan yeni görüşmelerde Yapı Kredi Bankası’ndan komik bir promosyon tutarı teklifi geldiği öğrenildi.

Bankalarla promosyon için görüşmelerde bulunan Karaman İl Sağlık Müdürlüğüne en yüksek teklifi 15.000 TL ile Yapı Kredi Bankası’nın verdiği öğrenildi.

Yapılan teklifin çok düşük kalması nedeniyle Sağlık Müdürlüğü Komisyonu teklifi kabul etmedi.

Yapı kredi bankası ve diğer bankalarla promosyon tutarı ile ilgili görüşmelerin önümüzdeki günlerde de devam edeceğim öğrenildi.

SAĞLIK MÜDÜRÜ: PERSONELİN MENFAATİNİ GÖZÖNÜNDE BULUNDURDUK

Ekonomik olarak beklenmedik olağanüstü durumların yaşandığı, bunların objektif ve önceden belirlenemeyecek nitelikte bulunması ve değişen koşulların bu sözleşmeyi çekilmeyecek hale getirdiğinin anlaşıldığını söyleyen Karaman İl Sağlık Müdürü Dr. Adnan Kurşun, Sağlık Müdürlüğü tarafından personelin menfaati göz önünde bulundurularak yeni Banka promosyon ihalesi yapılması kararı aldıklarını açıklamıştı.