Devir teslim töreni, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu'nun ev sahipliğinde gerçekleşti. Törene Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, Prof. Dr. Fatih Satıl ve Başhekim Yardımcıları Doç. Dr. Süha Serin, Doç. Dr. Tarık Yıldırım, Doç. Dr. Bülent Atik, Doç. Dr. Çağdaş Şenel ile Hastane Başmüdürü Öğr. Gör. Bülent Duman da katıldı.

Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu, devir teslim töreninde önceki Başhekim Doç. Dr. Ahmet Dolapoğlu'na yaptığı çalışmalar için teşekkür ederek, yeni Başhekim Doç. Dr. Bahadır Çağlar'a başarılar diledi.

Rektör Oğurlu, Doç. Dr. Ahmet Dolapoğlu'nun görev süresince başarılı çalışmalara imza attığını belirtti ve yeni Başhekim Doç. Dr. Bahadır Çağlar'ın da hastane gelişimine katkı sağlayacağını vurguladı.

Hastanenin hem üniversite hem de Balıkesir için büyük bir öneme sahip olduğunu belirten Rektör Oğurlu, üst yönetim olarak hastanedeki çalışmaları yakından takip edeceklerini ifade etti.

Başhekimlik devir teslim töreni, Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu'nun, Doç. Dr. Ahmet Dolapoğlu'na yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi ve çiçek takdimi ile sona erdi.