Diyarbakır İl Sağlık Müdürü Dr.Mehmet Sait AVAR bugün itibariyle sağlık müdürlüğü görevinden alındı. 

Diyarbakır Sağlık Müdürlüğünde Devir Teslim Gerçekleşti! haberimiz için tıklayınız.

Diyarbakır’da bugüne kadar en uzun süre görevde kalan il sağlık müdürü olan Dr. Mehmet Sait Avar sürpriz biçimde istifa kararı aldı. Avar, sosyal medya hesabından, “Saygıdeğer Diyarbakır halkı için 8 yılı aşkın bir süredir yürüttüğüm Diyarbakır il sağlık müdürlüğü görevinden bugün itibariyle istifa etmiş bulunmaktayım. Bana bugüne kadar destek olan aileme, çalışma arkadaşlarıma ve dostlarıma teşekkür ederim” mesajı ile istifasını duyurdu.

Son Dakika.. Tunceli Sağlık Müdürü Görevden Alındı! haberimiz için tıklayınız.

Diyarbakır Sağlık Müdürlüğüne Elazığ Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Cihan Tekin atandı. Tekin 2017 yılında Muğla İl Sağlık Müdürü olarak görev yapmıştı.


*Dr. Cihan TEKİN

DİYARBAKIR İL SAĞLIK MÜDÜRÜ DR. CİHAN TEKİN KİMDİR?

Dr. Cihan Tekin; 1971 yılında Elazığ’da doğdu. 1996 yılında Elazığ Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu.

1996-1997 yılları arasında Konya ili daha sonrasında da Elazığ ilinde değişik sağlık kurumlarında görev aldı. 2007 yılında Elazığ İl Sağlık Müdür Yardımcısı akabinde Bingöl il Sağlık  Müdürü olarak görev yaptı.12.01.2012 tarihinde İlimizde Sağlık Müdürü olarak görevine başlamıştır. Evli iki çocuk babasıdır. İyi derecede İngilizce ve Almanca dillerini bilmektedir.

TUNCELİ SAĞLIK MÜDÜRÜ'DE ÖĞLE SAATLERİNDE GÖREVDEN ALINMIŞTI

Tunceli İl Sağlık Müdürü Dr. Sercan ÖZAYDIN’ın öğlen saatlerinde Sağlık Bakanlığınca Müdürlük sözleşmesinin fesih edildiği öğrenildi.