Sağlık Bakanlığı sözleşmeli sağlık personeli ve sürekli işçi alımı ilanları önce Resmi Gazetede ardından Bakanlığın resmi web sitesi üzerinden yayınlandı.

Binlerce sağlıkçı atanmayı beklerken genç bir Sağlıkçının sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım dikkat çekti.

“BİLMİYORUM, BİZİ NEDEN GÖRMÜYORLAR”

İlk ve Acil Yardım Bölümü mezunu olduğunu belirten atama bekleyen sağlıkçı, yüzlerce atama bekleyen o kişilerden biri olduğunu söyleyerek “Bilmiyorum bizi neden görmüyorlar ama çok zor şartlarda bu sınavı çalıştık dedi.

“KOYUNLARIM VAR BENİM”

Kamerasını otlattığı koyunlarına çevirerek “Koyunların var benim. Sabah akşam onlarla uğraşıyorum. Seraya gidiyorum, bağ bahçe işlerimiz, ayriyeten ev işleri, yemek bulaşık, Akşam dinlenmem gereken yerde ben sınava çalıştım.” Diyerek durumunu anlatan sağlıkçı, sınavdan 82 aldığını, iyi bir puan olmadığını bildiğini ancak elinden gelenin de bu olduğunu söyledi.


Atanmayı Bekleyen Ceren Hemşire Bakan Koca'ya İsyan Etti!


“UYUMAK YERİNE DERS ÇALIŞTIM”

“O kadar yorgun olmama rağmen ben uyumak yerine, ders çalıştığım günleri hatırlıyorum.” diyen atama bekleyen sağlıkçı, “Kendime kızıyorum daha iyi neden yapmadım diye. Ama benim suçum değil. En az 10 bin atamayı hak ediyoruz Sayın Fahrettin Koca” diyerek tepkisini dile getirdi.