Ekskavatör operatörlerinin maaşlarının 30 bin lira ile 65 bin lira arasında değiştiği öğrenildi.

Kursiyerler İş Bulmada Zorlanmıyor

Mudurnu Halk Eğitim Merkezi'nde verilen ekskavatör operatörlüğü kursundan bugüne kadar 800 kişi sertifika aldı. Kurs süresince sahada uygulamalı eğitim gören kursiyerler, eğitimciler tarafından titizlikle denetleniyor. Son olarak uygulamalı sınavını da başarıyla tamamlayan 39 kursiyer, sertifikalarını alarak mezun oldu. Ekskavatör operatörlerinin maaşlarının 30 bin lira ile 65 bin lira arasında değiştiği öğrenildi.

Müdür Özlü: "Belge Alanlar Kolaylıkla İş Buluyor"

Mudurnu Halk Eğitim Merkezi Müdürü Cemali Özlü, kursiyerlerin iş bulma konusunda zorlanmadığını belirterek, "Bu belgeyi alan kişiler doğrudan fabrikalarda işe başlayabiliyor. Şu ana kadar 200'ün üzerinde vatandaşımız, fabrikalarda aktif olarak çalışmakta. Kurslarımız devam ediyor" dedi.

Kursiyerlerden Olumlu Geri Bildirim

Kursiyerlerden biri, eğitimlerin verimli geçtiğini belirterek, "Çok güzel çalışıyoruz. Bugün de belge almak için sınav yapıldı. Ben kursa iş bulabilmek için Bolu'dan katıldım" diye konuştu.

İŞKUR’un En Çok İstihdam Ettiği Meslekler Açıklandı! İŞKUR’un En Çok İstihdam Ettiği Meslekler Açıklandı!

Mudurnu Halk Eğitim Merkezi'nin düzenlediği ekskavatör operatörlüğü kursları, katılımcılara 65 bin TL maaşı bulan yeni iş imkanları sunuyor.