Sağlık personelinin de içinde bulunduğu ambulansta meydana gelen kazada 4 sağlık çalışanı yaralanırken, ambulanstaki hasta kaldırıldığı hastanede maalesef hayatını kaybetti.

Kaza, saat 22.00 sıralarında İzmir-Ankara D300 karayolu Kovukdere rampalarında meydana geldi. Kalp krizi teşhisi konulan Musa Özcan'ın (83) Kula Devlet Hastanesi'nden Salihli Devlet Hastanesi'ne sevk edildiği sırada, ambulans yağış nedeniyle kayganlaşan yolda İbrahim Demir'in yönetimindeki plastik boru yüklü kamyona arkadan çarptı.

Kazada, ambulansta bulunan Bekir Şahin (26) yönetimindeki araçta bulunan 4 sağlık personeli yaralandı. Musa Özcan ise başka bir ambulansla Salihli'deki özel bir hastaneye sevk edildi ancak tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

Detaylara göre, kazada yaralanan sağlık personeli ise olay yerine çağrılan diğer ambulanslarla çevre hastanelere sevk edildi. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ederken, olay yerine gelen polis ekipleri çarpışmanın meydana geldiği noktada güvenlik önlemleri aldı.

4 SAĞLIK PERSONELİ YARALANDI.

Kazada, ambulans sürücüsü Bekir Şahin, ambulanstaki Doktor Burak Kaan Kaşıkçı (26) ve acil tıp teknisyenleri Ayşenur Bayram (26) ile Meral Tetik (26) yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Dr. Fahrettin Ülkeroğlu Hastasının Saldırısına Uğradı Dr. Fahrettin Ülkeroğlu Hastasının Saldırısına Uğradı

Ambulanstaki hasta Musa Özcan, kaza yerine gelen başka bir ambulansla Dr. Burak Kaan Kaşıkçı eşliğinde Salihli'deki özel bir hastaneye sevk edildi. İtfaiye ekipleri ise ambulansta sıkışan acil tıp teknisyeni Ayşenur Bayram'ı bulunduğu yerden kurtarıp sağlık ekiplerine teslim etti. Yaralılar, ilk müdahalelerin ardından çevredeki hastanelere sevk edildi.

Yaralı meslektaşlarımıza Acil şifalar diliyoruz. Vefat eden Vatandaşımıza Allah rahmet eylesin.