Ali Yalçın: Memuru Mağdur Edecek Düzenlemelere Yer Vermeyin Ali Yalçın: Memuru Mağdur Edecek Düzenlemelere Yer Vermeyin

Bu önemli ziyaretler sırasında Filistin'deki insanlık dramı ve bölgenin durumu ele alındı.

Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın'ın yanı sıra, Memur-Sen Genel Başkan Yardımcıları Hüseyin Öztürk ve Soner Can Tufanoğlu da bu toplantılarda hazır bulundular.

Yalçın, görüşmelerin odak noktasında İsrail'in Filistin'e yönelik saldırıları vardı. Yalçın, "Katil İsrail'in bölgede gerçekleştirdiği saldırıları hiçbir vicdan kaldıramaz. Yıllardır süren bu vahşi eylemleri şiddetle kınıyoruz. Memur-Sen teşkilatı olarak, Filistin'e yönelik saldırılar başladığı andan itibaren, mitingler, yürüyüşler, basın açıklamaları ve eylemler gibi çeşitli yöntemlerle kamuoyunu Filistin'e dikkat çekmeye çalıştık" dedi.

Ali Yalçın, son olarak kamu kurumlarında Siyonist İsrail'i protesto etmek amacıyla "Filistin'de Soykırıma Dur De" yazılı rozetler takan binlerce kamu görevlisinin olduğu bir eylemi gerçekleştirdiklerini belirtti. Bu eylemde, kamu görevlileri rozetleri yakalarına takarak işbaşı yaptılar. Ali Yalçın, bu özel rozetlerden birini Mustafa Şen, Fatma Betül Sayan Kaya, Hasan Basri Yalçın ve Belgin Uygur'a hediye etti.