Hatta tüberküloz servisinde görev yapan bir personelin izinliyim diyerek işe gelmediğinin ortaya çıkması üzerine aynı birimde çalışan bir hemşire tarafından resmi izninin olmadığının tespiti üzerine yaptığı şikâyet sonucu ilgili çalışana geriye dönük izin yazıldığı ve soruşturmanın kapatıldığı iddia edildi.

Pişkinliğin Bu Kadarı da Pes Dedirtti

Resmi izni olmadığı halde izin kullandığı öne sürülen üstelik buna rağmen çalışıyormuş gibi ek ödeme ve fazla mesai ücreti alan personelin aynı birime “birim sorumlusu” olarak görevlendirildiği iddialar arasında yerini aldı.

BİRİMDEKİ PERSONELLERİN YERİ Mİ DEĞİŞTİRİLDİ?

Bu da yetmezmiş gibi bu birim sorumlusunun şikâyet edildiği birimde görevli olan ve şahitlik yapan tüm personelin ise görev yerlerinin de değiştirildiği iddia ediliyor.

SENDİKA SAĞLIK BAKANLIĞINA BAŞVURDU AMA..

Hatta bununla ilgili bir sağlık iş kolu sendikasının Sağlık Bakanlığı’na başvuru yaptığı ancak soruşturmanın tekrar kapatıldığı da iddialar arasında. Bu olayın arkasında kimlerin olduğu veya ucunun nereye varacağı şimdiden merak konusu oldu.

ifade-tutanagi-1

ifade-tutanagi-2

ifade-tutanagi-3

Yenidoğan Çetesi Skandalında Sağlık Sektöründe Kirli İşler Ortaya Çıkıyor Yenidoğan Çetesi Skandalında Sağlık Sektöründe Kirli İşler Ortaya Çıkıyor

TAKİİPÇİSİ OLACAĞIZ

Biz de olayın takipçisi olarak yeni gelişmeler oldukça sağlık kamuoyunu bilgilendirmeye devam edeceğiz.