5 hastanenin başhekimlik kadrolarında değişiklik yapıldı.

İşte yeni atamalar:

Op. Dr. Yüksel Sayın Çankırı Devlet Hastanesi

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Yüksel Sayın, Çankırı Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine atandı. Çankırı İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Çankırı Devlet Hastanemizde 2021 yılından itibaren Başhekim Yardımcısı olarak görev yapan Op. Uzm. Dr. Yüksel Sayın, Çankırı Devlet Hastanemize Başhekim olarak atanmıştır. İl Sağlık Müdürümüz Dr. Hüseyin Sarıkaya, Başhekimimize yeni görevinde başarılar diledi." ifadelerine yer verildi.

Dr. Mehmet Özdoğan  Ankara – Elmadağ Hastanesi

Ankara Dr. Hulusi Alataş Elmadağ Devlet Hastanesi Başhekimlik görevine Dr. Mehmet Özdoğan atandı. Özdoğan, 27 Mayıs itibariyle görevine başladı.

Dr. Mevlüt Güven Samsun – Vezirköprü Hastanesi Başhekimliğine

Samsun Vezirköprü Devlet Hastanesi Başhekimliğine acil tıp uzmanı Dr. Mevlüt Güven getirildi. Başhekim Osman Karakuş'un Yalova İl Sağlık Müdürlüğüne atanmasının ardından, 2018 yılından bu yana Vezirköprü Devlet Hastanesinde görev yapan Güven, başhekim olarak atandı.

Dr. Anıl Erdik Sakarya – Karasu Devlet Hastanesine

Sağlık Bakanlığı'nda Görev Değişikliği: Erol Gökdöl Görevden Alındı Sağlık Bakanlığı'nda Görev Değişikliği: Erol Gökdöl Görevden Alındı

Sakarya'da Karasu Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine Üroloji Uzmanı Op. Dr. Anıl Erdik atandı.

Dr. Yılmaz Dündar, Ordu - Ünye Devlet Hastanesi Başhekimliğine

Dr. Yılmaz Dündar, Ordu Ünye Devlet Hastanesi Başhekimi olarak atandı. Op. Dr. Ahmet Ateş’in istifasının ardından boşalan Ünye Devlet Hastanesi Başhekimliği kadrosuna Dr. Yılmaz Dündar getirildi. 28 Mayıs itibarıyla görevine başlayan Dündar;

“Değerli Başhekimimiz Dr. Ahmet Ateş’e Ünye Devlet Hastanesi görev süresi boyunca katkılarından ve güzel hizmetlerinden dolayı Ünye halkı ve sağlık çalışanları adına teşekkür ediyorum. Bundan sonraki çalışma hayatında başarılar diliyorum. Vatandaşlarımıza daha kaliteli sağlık hizmeti sunma yolundaki çabamız bundan sonra da devam edecektir.”

dedi.