Ağır yaralanan hastane personeli Yücel Ecelioğlu, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirirken olayla ilgili 2 şüpheli yakalamak için çalışmalar sürüyor.

Üç Çocuk Babası Hayatını Kaybetti

İzmir'in Konak ilçesinde, sokakta tartıştığı kişiler tarafından silahlı saldırıya uğrayan üç çocuk babası hastane personeli Yücel Ecelioğlu, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Olayın ardından kimliği tespit edilen 2 şüpheliyi yakalamak için polis çalışma başlattı.

Olay, dün gece saat 22.00 civarında Emir Sultan Mahallesi 1192 Sokak'ta meydana geldi. Tam olarak neyin tetiklediği henüz netlik kazanmasa da, sokakta yaşanan tartışma sonrasında Ecelioğlu, tartıştığı kişiler tarafından tabancayla vuruldu.

Hayati tehlikesi bulunan Ecelioğlu, hemen çevredeki vatandaşlar tarafından çağrılan ambulansla en yakın hastaneye kaldırıldı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve yaşamını yitirdi.

İzmir'in Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde temizlik görevlisi olarak çalışan 37 yaşındaki Yücel Ecelioğlu, sokakta iki kişiyle yaşadığı tartışma sonucunda tabanca ile vuruldu.

Koç Holding’den Stratejik Yatırım: 7 Hastaneyi Daha Bünyesine Kattı Koç Holding’den Stratejik Yatırım: 7 Hastaneyi Daha Bünyesine Kattı

Ecelioğlu, göğsüne isabet eden kurşunla yaralanırken, saldırganlar olay yerinden kaçmayı başardılar. İhbar üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Polis, çevrede güvenlik önlemleri alırken ağır yaralanan Ecelioğlu, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Evli ve üç çocuk babası olan Ecelioğlu, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Ecelioğlu'nun ölümü üzerine cenazesi, yapılan incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.