Uzman Mutemet Serkan Kafalı tarafından sağlıkpersoneliHABER.NET için yapılan hesaplamalara göre, Uzman Doktor unvanına sahip başhekimlerin 1 Temmuz 2023 tarihinden itibaren geçerli olan maaşları belirlendi.

Özellikle Sağlık Bakanlığı bünyesinde görev yapan başhekimlerin maaşları, sağlık personelleri arasında sıkça araştırılan konular arasında yer almaktadır. Sağlık Bakanlığı'na bağlı eğitim araştırma hastaneleri, devlet hastaneleri, ADSM ve ihtisas hastanelerinin idaresinden sorumlu başhekimlerin maaşlarının ne kadar olduğu sorusu, merak edilen bir konudur. İşte bu sorunun cevabına ulaşmak için hazırladığımız bordro dökümleriyle detaylı tabloları aşağıda bulabilirsiniz.

Başhekim maaşı 2023

Bu özel haberde, Uzman Doktor unvanındaki bir başhekimin ek ödeme olarak 16.224,26 TL aldığı ve 8.077,12 TL seyyanen zamın ilave edilmesiyle birlikte toplamda net olarak 46.492,71 TL zamlı maaş alacağı bordro şeklindeki tabloda gösterildi.

5510 sonrası yasalara tabi olarak emekli kesintileri öğrenen Uzman Doktor unvanlı başhekimlerin Temmuz ayından itibaren geçerli olacak zamlı maaşlarını İLK KEZ sağlikpersoneliHABER.NET tarafından duyurulmaktadır.

Sözleşmeli Başhekim maaşı

Uzman Doktor ünvanındaki bir Başhekim ek ödeme olarak 16.224,26 TL alırken 8.077,12 TL seyyanen zammın ilave edilmesi ile toplamda net olarak 46.492,71 TL zamlı maaş alacak.

5510 sonrası yasaya tabi olarak emekli kesenekleri öğrenen uzman doktor ünvanlı Başhekimlerin temmuz ayından geçerli zamlı maaşları sadece saglikperosneliHABER.NET tarafından duyurulmaktadır.

zamli-bashekim-maasi-2023

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları SaglikPersoneliHaber.Net'e (www.saglikpersonelihaber.net) aittir. saglikpersonelihaber.net biçiminde aktif bağlantı kurulabilir, açık kaynak gösterilmek kaydıyla içerik kullanılabilir. Açık kaynak veya aktif bağlantı göstermeden yapılan alıntılar için yasal işlem uygulanacaktır.