Maliye KDV Oranlarını Artırdı! Yiyecek İçecek KDV Oranlarında Değişiklik Maliye KDV Oranlarını Artırdı! Yiyecek İçecek KDV Oranlarında Değişiklik

Dünyanın en çok kullanılan popüler anlık mesajla uygulaması WhatsApp’a gelen yeni özellik ile mesajını görmemişim yalanı ortadan kalkacak.

WhatsApp'a gelen yeni bir özellikle ilgili heyecan verici gelişmeler var. Uygulamanın "2.24.9.14" kodlu Android beta sürümünde test edilen bu yeni özellik, az önce çevrim içi olan kullanıcıları göstermeyi sağlayacak. Yeni özellik oldukça basit bir mantıkla çalışıyor.

WhatsApp'a girdiğinizde, daha yeni aktif olan kullanıcıların küçük bir listesini göreceksiniz. Bu liste, tüm kullanıcıların çevrim içi olup olmadığını göstermeyecek, ancak bazı durumlarda oldukça kullanışlı olacak. Kişiler listesinin bir parçası olarak sunulan bu özellik, bir kişiye hızlıca ulaşmanız gerektiğinde işe yarayacak. Eğer o kişi WhatsApp'ta aktifse, listelenen kişilerin üst kısmında gösterilecek.

Bu sayede bir kullanıcının son görülme zamanını kontrol etme ihtiyacı da ortadan kalkacak. WhatsApp, bu yaklaşmakta olan özelliğe dair henüz resmi bir açıklama yapmadı, ancak özellik test aşamasında olduğundan, kullanıcılarının yakında yeni özelliği deneyimlemeye başlayabileceklerini tahmin ediyoruz.