Hastane, yaklaşık 9 aydır başhekim eksikliği yaşıyordu.Muş Hastanesi'nde 2021 yılından bu yana Acil Tıp alanında görev yapan Uzm. Dr. Ömer Başer, artık hastanenin başhekimi olarak görevine devam edecek.

Başhekimlik görevine resmi olarak başlayan Uzm. Dr. Ömer Başer, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Teslim aldığımız bu görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacağız. Hastanemizdeki birbirinden değerli çalışma arkadaşları ile birlikte, Muş halkına en üst düzeyde sağlık hizmeti sunma gayreti içinde olacağız.” Başhekim, görevine başladığından itibaren hastane personeli ve Muş halkına en kaliteli sağlık hizmetini sunmak için çalışmalara hemen başlayacak.

UZMAN DR. ÖMER BAŞER KİMDİR?

Sağlık Bakanlığı'nda Görev Değişikliği: Erol Gökdöl Görevden Alındı Sağlık Bakanlığı'nda Görev Değişikliği: Erol Gökdöl Görevden Alındı

1992 yılında Yozgat’ta doğdu. İlk ve ortaokulu Sorgun ilçesinde tamamladıktan sonra lise eğitimini Yozgat Şehitler Fen Lisesi’nde tamamladı. 2016 yılında Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. Yozgat Saraykent Şehit Beytullah Yeşilay İlçe Devlet Hastanesi’nde 6 ay kadar pratisyen hekim olarak çalıştıktan sonra Kayseri Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Tıp Kliniği’nde uzmanlık eğitimine başladı. Uzmanlık eğitimini tamamlamasının ardından 27.07.2021 tarihinde Acil Tıp Uzmanı olarak Muş Devlet Hastanesi’ne atandı. 08 Ocak 2024 tarihinde Muş Devlet Hastanesi’nde Başhekim olarak göreve başladı. Evlidir.