Görüşme, bakanlık binasında gerçekleşti ve sağlık ve sosyal hizmet kolu teklifleriyle ilgili olarak Sağlık-Sen yönetimi, Bakan Işıkhan ile görüş alışverişinde bulundu.

Ziyarette, memur ve kamu çalışanları için önemli olan toplu sözleşme talepleri ele alındı. Sağlık-Sen tarafından hazırlanan teklifler, sağlık ve sosyal hizmet sektöründeki çalışanların mali ve sosyal haklarının iyileştirilmesini hedefliyor. 

DOĞAN: KAMU ÇALIŞANLARININ BEKLENTİLERİ KARŞILANSIN

Sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının taleplerini bakanlığa ileten Sağlık-Sen Genel Başkanı Mahmut Faruk Doğan, toplu sözleşme sürecinin tüm kamu çalışanlarının beklentilerini karşılayacak şekilde sonuçlanmasını temenni etti. 

BAKAN IŞIKHAN: UZLAŞMAYLA SONUÇLANSIN

Bakanlık ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Bakan Vedat Işıkhan da toplu sözleşme sürecinin uzlaşma ve işbirliğiyle sonuçlanmasını istediklerini belirtti.

Ziyaret sonrasında yapılan açıklamada, Genel Başkan Doğan, kamu çalışanlarının taleplerini aktararak toplu sözleşme sürecinin adil ve uyumlu bir şekilde sonuçlanmasını umduklarını belirtti. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, toplu sözleşme görüşmelerinin tüm kamu çalışanlarını tatmin edecek şekilde sonuçlanması için çaba gösterdiklerini ifade etti.