Bakan Koca, bakanlığının 2024 bütçe görüşmelerindeki çalışmalarını anlatırken, konuşma süresinin sona ermesi üzerine Bozdağ tarafından uyarıldı. Bozdağ, "Sayın Bakan, lütfen sözlerinizi tamamlayın" dedi. Bakan Koca gülümseyerek, "Sayın Başkanım, daha epey var. Meclis bu tabloları görmekten mutlu olur. Milletimiz de görsün" şeklinde yanıt verdi. Bozdağ, bakanı daha fazla süre tanıdı.

Hastanede Klima Krizi: Yoğun Bakım ve Ameliyat Servisinde Klima Sorunu Hastanede Klima Krizi: Yoğun Bakım ve Ameliyat Servisinde Klima Sorunu

Ancak, verilen süre yetmediği için Bakan Koca bir kez daha mikrofon istedi. "Az kaldı, 5 dakikaya bitiyor" diyen Koca, Bekir Bozdağ'a ek süre talep etti. Süre dolunca mikrofonu kapatılan Bakan Koca, "Az kaldı, 5 dakika verseniz. 5 dakikaya bitiyor" diyerek bir kez daha Bozdağ'a döndü.

Bozdağ, bu durumu espriyle karşılayarak, "Yönetim pek sağlıksız oldu. Sayın bakanım, lütfen divanı zorda bırakıyorsunuz. İçişleri Bakanımızdan keseceğiz artık" dedi. Sağlık Bakanı Koca'nın konuşma süreci, Meclis kulislerinde gülüşmelere neden oldu.