Sağlık-Sen Otel, açıldığı ilk günden itibaren çok sayıda sağlık ve sosyal hizmet çalışanı ile kamu görevlisine ev sahipliği yaptı. Bu özel tesisin misafirlerinin yüzde 85'i Sağlık-Sen üyelerinden oluştu. Bu istatistik, Sağlık-Sen üyelerinin bu konforlu ve merkezi oteli tercih ettiğini gösteriyor.

Sosyal hizmet çalışanları ve kamu görevlileri için özel olarak tasarlanan Sağlık-Sen Otel, Ankara'daki ihtiyaçları karşılamak ve keyifli bir konaklama deneyimi sunmak amacıyla hizmet veriyor. 1 Haziran'dan bu yana gelen 7 bin misafir, otelin kalitesini ve konforunu yakından deneyimleyerek memnuniyetlerini dile getirdi. Bu başarı, Sağlık-Sen Otel'in üyelerine özel olarak sunulan hizmetin ne kadar önemli ve değerli olduğunun bir göstergesidir.

Memnuniyet Oranı Yüzde 90

Üyelerin büyük beğenisini kazanan Sağlık-Sen Otel ile ilgili yapılan anket çalışmasında memnuniyet oranı yüzde 90 çıktı.

Oteldeki hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getirerek, "Sağlık-Sen Otel Ankara'daki evimiz oldu" yorumunda bulunan üyeler, böyle bir imkanı sundukları için Sağlık-Sen'e teşekkür etti.

otel-1